Értékbecslés

A műtárgyak és festmények értékbecslése több éves tapasztalatot és folyamatos képzést igényel.

Értékbecslés - Brunerszky Galéria

A mai világban elengedhetetlen, hogy a becslést végző galéria tisztában legyen a régiség-kereskedelmet mozgató világpiaci trendekkel, a hazai és európai, vagy akár a tengerentúli galériák és aukciósházak kínálatával. Kizárólag ennek tudatában tud felelős döntést hozni egy-egy tárgy értékével kapcsolatban.

A világpiaci változásokról heti rendszerességgel tájékozódunk, köszönhetően annak, hogy számos aukciósház és galéria kínálatát vetjük össze, illetve egy-egy művész esetében évekre visszamenőleg figyeljük az árak változását.

Értékbecslés - Brunerszky Galéria

Galériánkban a vizsgálatokat minősített szakértők végzik, természetesen festmény- és műtárgybecsüsi, illetőleg festményszakértői minőségben.
A háttéranyagok elkészítését művészettörténész kollégák bevonásával végezzük.

A vitatott tárgyak vizsgálatához a személyes tapasztalaton kívül gyakran a mai fejlett technikát is segítségül hívjuk. Ezeknek az eszközöknek a segítségével elkészíttetjük az eredetiséget 100%-ban megállapító fotótechnikai, mikroszkópos, illetve röntgenfelvételeket.

Az értékbecsléshez kérjük küldjön néhány fényképfelvételt a tárgyról, amely alapján elvégezzük az előzetes értékbecslést.
Az előzetes értékbecslés csupán kiindulópont lehet, a végleges értéket kizárólag személyes megtekintéssel, illetve az esetleges további vizsgálatok elvégzésével állapítjuk meg.

Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat:

Kérem, adja meg a nevét:

Kérem, adja meg az email címét:

Kérem, adja meg az email címét:

Kérem, adja meg a telefonszámát: